Benut de genezende kracht
van uw eigen lichaam
Benut de genezende kracht
van uw eigen lichaam

Gezonde impuls voor
kinderen en volwassenen

Gezonde impuls voor
kinderen en volwassenen

Heeft u lichamelijke of geestelijke klachten? Als homeopaat kan ik vrijwel iedereen helpen. Ik behandel kinderen en volwassenen.

Ik geloof dat uw psychische gesteldheid invloed heeft op uw lichamelijke gezondheid. Samen met u kijk ik naar wat er speelt in uw leven en wat u eventueel heeft ontregeld. Ik probeer de oorzaak van uw verstoring te vinden en hier op directe wijze mee aan de slag gaan. U gaat stapje voor stapje vooruit.

Meer weten over volwassen- of kinderhomeopathie? Ik help u graag! U bent van harte welkom in mijn homeopathie praktijk in Amsterdam. Maak een afspraak via 020 - 644 31 62.

Hoe werkt het?

In plaats van uw klachten te onderdrukken, los ik graag het probleem op. Ik geloof dat uw werkelijke genezing pas optreedt als u het goede middel krijgt. Ik neem dan ook de tijd om een passend middel voor u te vinden.

Mijn homeopathische behandelingen zijn een lang proces. Ze omvatten niet alleen het consult, maar ook de uiteindelijke genezing. Daarom hebben we na uw medicijn inname regelmatig contact om het genezingsproces te bespreken. Afhankelijk van uw vooruitgang zal het middel herhaald worden of wachten we de vooruitgang van uw gezondheid af.

Het consult

Wist u dat homeopathie uw reguliere behandeling positief kan aanvullen? In mijn praktijk bent u in goede handen. U hoeft geen verwijzing te hebben voor een consult, u kunt direct een afspraak maken.

Om de symbiose en synergie tussen uw lichaam en geest vast te stellen neem ik voor een homeopathisch consult de tijd. We bespreken uw klachten en hoe u ze ervaart. Vervolgens zal ik een homeopathisch geneesmiddel zoeken dat bij u past. Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.